Site Overlay

Vállalati kisflimek

Minden egyes sikeres vállalkozásnak megvan a saját egyedi és erős marketingterve, amely a marketing tényleges tartalmát az üzleti célok és elképzelések figyelembe vételével határozza meg. A vállalatok legtöbbször vizuális tartalmat szállítanak ügyfeleiknek, hogy felkeltsék a figyelmüket és a tudatosságukat a termékeikkel vagy a szolgáltatásaikkal kapcsolatban. A vizuális tartalmak közül is a mozgókép kelti fel a legjobban és a leghatékonyabban a figyelmet.

A Mage Pictures-ben fáradhatatlanul dolgozunk azon, hogy kiváló minőségű és professzionális videoprodukciókat szállítsunk ügyfeleinknek. A projektek megvalósítása általában nagyban függ egy-egy filmkészítő szolgáltató technikai kapacitásátótól, de mi azt gondoljuk, hogy a kreatív tartalom minősége sokkal inkább az üzlet, a piac és a márkaépítés megértésétől és megfelelő ismeretétől függ. Éppen ezért egy teljesen egyedi, tudás-csere alapú módszert dolgoztunk ki, mely során több személyes megbeszélés alatt dolgozzuk fel és értjük meg pontosan, hogy mit is szeretnél visszakapni a számodra készült kisfilmben.

Ezen folyamat alatt többet tudunk meg azokról a részletekről, hangulatokról, üzenetekről és motivációkról, amelyeket a közönségednek szeretnél átadni. A részletekkel kezdjük közös útunkat, az út folyamán pedig elkészítjük számodra a valóban autentikus és motiváló vállalati kisfilmed.

ALAPCSOMAG


A meglévő anyag szerkesztése gyorsan és hatékonyan. Kisvállalkozások és szabadúszók számára.

BRONZ CSOMAG


Forgatás gyorsan és hatékonyan. Helyi vállalkozások és rendezvények számára

EZÜST CSOMAG


Script alapú forgatás gyorsan és hatékonyan. Bevezetés alatt álló márkák és induló vállalkozások számára.

ARANY CSOMAG


Moziminőség, script alapú, gyorsan és hatékonyan. Nagyvállalatok és már bevezett márkák számára

Marketing alapú ötletek

Látjuk a “nagy képet”, fenntarthatóvá tesszük a sikert

Folyamatos kapcsolattartás

Minden projekt egy utazás, ahol útitársak vagyunk.

Elkötelezettség a minőség felé

Megadjuk a válaszaid és meg is valósítjuk őket.


www.facebook.com/showreelguru
✉ info@showreelguru.com
✆ +36 70 4646 336

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Follow by Email
YouTube
Instagram