Site Overlay

Rendezvény kisfilm

Rendezvények, koncertek, és a színházak számára a filmkészítés és a közösségi média kombinációja kihagyhatatlan lehetőség. Ezeknek a platformoknak a használata egyre népszerűbb, hasznos és nagyon költséghatékony, ezért a konferenciák, előadások, rendezvények szervezői mindent megtesznek annak érdekében, hogy a közösségi média felületén mutassák meg, mennyire vonzóak eseményeik a nagyközönség számára. A közönségnek, a követőknek és a résztvevőknek minden rendezvényről többet és többet kell tudniuk ahhoz, hogy kiváncsiságuk felébredjen, és személyesen is el akarjanak menni ezekre. A szövegek vagy képek is megszokott és elterjedt kommunikációs formák, de egy jól megkomponált kisfilmnél nem létezik nagyobb hatást elérő kommunikációs eszköz!

A Mage Pictures elérhető árfekvésű kisfilmeket kínál neked, amivel nagyon hatékonyan promotálhatod rendezvényeid. Már az esemény előtt készíthetünk neked beharangozó filmet az előző alkalmakkor készült anyagok felhasználásával, de ennél többet is nyújthatunk neked. Az igényeidnek megfelelő méretű stábbal és eszközparkkal dokumentarista vagy élményvideó stílusban is meg tudjuk örökíteni az aktuális rendezvényed. Nagy örömmel vesszük fel a kapcsolatot az eseményen dolgozó operatőrökkel, fotósokkal, hang-, vizuál- és fénytechnikusokkal, hogy pontosan azt és úgy rögzítsük, ahogyan élőben megtörténik. Így jutsz hozzá ahhoz a kisfilmhez, ami elkötelezetté és érdeklődővé teszi látogatóid már most a következő alkalomra!

Dokumentumfilm szogláltatásunkkal egy több kamerás, egész estés kisfilmet készítünk a rendezvényedről, melyből egy rövid trailert is összevágunk. A trailer az esemény leglátványosabb, legizgalmasabb momentumait mutatja meg közönségednek, és kiválóan alkalmas arra, hogy újra felidézze bennük az élményt és a hangulatot. A kisfilm kiválóan használható online és hagyományos marketingben, tévében, közösségi oldalakon vagy bármilyen más, mozgóképet támogató felületen előzetes beharangozónak a következő rendezvényedhez.

ALAPCSOMAG


A meglévő anyagok szerkesztése, gyors és hatékony promóciós kisfilm

EZÜST CSOMAG


Jelenetek forgatása, gyors és hatékony promóciós kisfilm

ARANY CSOMAG


Promóciós kisfilm és a rendezvény rögzítése

Marketing alapú ötletek

Látjuk a “nagy képet”, fenntarthatóvá tesszük a sikert

Folyamatos kapcsolattartás

Minden projekt egy utazás, ahol útitársak vagyunk.

Elkötelezettség a minőség felé

Megadjuk a válaszaid és meg is valósítjuk őket.

www.facebook.com/showreelguru
✉ info@showreelguru.com
✆ +36 70 4646 336

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Follow by Email
YouTube
Instagram