Site Overlay

Mage kezdőlap

A MAGE Pictures olyan videoprodukciókra specializálódott szakemberek csapata, akik értéket képviselnek számodra. Professzionális filmeket készítünk neked, amelyekkel hatékony és figyelemfelkeltő formában mutathatod meg, miben vagy profi, miért vagy jobb, mint mások. Legyél start-up vagy nagy múlttal rendelkező vállalkozás, rendezvényszervező, étterem, szépségszalon vagy autószerviz, magyar vagy nemzetközi nagyvállalat, meg fogod találni nálunk azt a kisfilmet, ami a legjobban mutat be téged. A Mage Pictures nem csak filmes szakemberek és videoprodukciós eszközök halmaza, hanem az ötletek és a kreativitás végtelen tárháza is egyben.

Minden filmforgatás egy utazás számunkra, amely megadja nekünk a lehetőséget, hogy kiélvezzük az alkotás folyamatát és az odafigyelő munkával elért eredményt. Minden egyes projektben számoljuk a pillanatokat, és a tiéddel vetekedő örömmel ünnepeljük meg a sikert és a végeredményt.

Marketing alapú ötleteka

Látjuk a “nagy képet”, fenntarthatóvá tesszük a sikert

Folyamatos kapcsolattartás

Minden projekt egy utazás, ahol útitársak vagyunk.

Elkötelezettség a minőség felé

Megadjuk a válaszaid és meg is valósítjuk őket.

“Kivételesen ügyfélbarát hozzáállás, nagyon erős és dinamikus kreatív tartalom. Ez a két legerősebb benyomásom volt az OEN 2020 fesztiválon forgatott kisfilm készítése során. Pontosan azt kaptuk, amire szükségünk volt, egyértelműen 5 csillag!”

Róbert Kosztka, Szimpatech Showtechnika

www.facebook.com/showreelguru
✉ info@showreelguru.com
✆ +36 70 4646 336

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Follow by Email
YouTube
Instagram