Site Overlay

Live Stream Szolgáltatás

A koronavírus járvány felülírta az eddigi gyakorlatot, és előtérbe helyezte a hibrid vagy online rendezvényeket, új kihívás elé állítva a cégek rendezvényszervezőit. Azonban aggodalomra semmi ok, mi segítünk eligazodni, hogyan lehet az online térben is sikeres rendezvényt szervezni!

Professzionális technikai hátterünk és 8 éves szervezői, valamint technikusi tapasztalatunk garantálja mindezt. Live Stream Stúdiónkban TV minőségű felvételek készülnek, a nagyméretű LED háttérfalon a kívánt grafika, kép jeleníthető meg. Technikusi és operatőri csapatunk a gondosan megtervezett világítás mellett minőségi videófelvételeket készít, és folyamatos háttértámogatást nyújt egy online élő streamelés közben is. Minőségi stream szolgáltatás most bevezető verhetetlen áron!

ONLINE KARÁCSONY


A már hagyománynak számító évzáró vagy évindító ünnepség megtartása ebben az évben még inkább elengedhetetlenné vált.

Munkatársai megjutalmazása, munkájuk elismerése még nagyobb szerepet kapott a home office okozta távolság kapcsán. Megérdemlik, hogy ünnepi hangulatot varázsoljon az online térbe és közelebb hozza egymáshoz csapatát.

Don’t miss this year either, we offer a solution that simultaneously saves and adds a new dimension to this year’s year-end celebration!

Tipp! A műsor képanyagát rögzítjük, így készülhet belőle rövid, vidám, a legjobb pillanatokat összefoglaló kisfilm, melyet a résztvevők megkaphatnak ajándékba.

ONLINE CSAPATÉPÍTÉS


Miért mondana le az egyik leghatékonyabb motiváló és cégépítő eseményről?

Semmi sem időszerűbb, mint játékos formában összekovácsolni csapatát, és közben még értékes információkat is kaphat kompetenciáikról.
Izgalmassá tesszük az online kapcsolódást. Ismerje meg ötleteinket és helyezze új dimenzióba csapatépítő rendezvényét!

Tipp! A műsor képanyagát rögzítjük, így készülhet belőle rövid, vidám, a legjobb pillanatokat összefoglaló kisfilm, melyet a résztvevők megkaphatnak, valamint a jövőben a cég promóciós célú kisvideójához is felhasználható.

ONLINE KÉPZÉSEK, OKTATÓVIDEÓK


Professzionális Live Stream Stúdiónk minden feltételt biztosít, hogy képzése hang- és képvilága is hozzájáruljon a sikeres eredmény eléréséhez.

A résztvevők magasabb minőségben élvezhetik a tréninget. Másrészt ki szeretné bekalauzolni otthonába ügyfeleit? Válasszon inkább olyan helyet, ahol senki nem zavarja meg oktatás közben, valamint profi kép-, hangfelvevő és modern prezentációs eszközök segítik munkáját.

Tip! The sound, image and projection material of the lecture will be recorded separately, so it will be possible to create a remixed professional teaching material supported by sound work and subtitling!

ONLINE TERMÉK-BEMUTATÓ


Ha most személyesen nincs lehetősége megszólítani vevőit, válasszon egy olyan megoldást, ami színvonalasan és hatékonyan eléri célját: kápráztassa el TV műsor minőségű, interaktív termékbemutatóval!

Profi szervezői és technikusi csapatunk örömmel áll rendelkezésére, kérje ajánlatunkat még ma.

Tipp! A vágott műsor rögzítésre kerül, tetszőleges alkalommal újrastreamelhető, egy felvételből korlátlan reklámidő nyerhető.

Professzionális berendezések

Professzionális közvetítés – váltott kameraképekkel

Folyamatos technikai háttértámogatás – a rendezvény teljes időtartamában operátorunk gondoskodik a technika megfelelő működéséről

Professzionális audio technika biztosítása – profi kézi-, fej- vagy csiptetős mikrofon biztosításas

Profi stúdió megvilágítás

Stabil internet dupla hálózattal

Háttér installáció – igényeknek megfelelő háttér megszervezése, kialakítása

Segítség a szervezésben

Idő megtakarítás – nem kell megtanulnia a videokonferencia program használatát

Kiküldjük a meghívókat

Egyedi igényeire szabjuk online rendezvény szolgáltatásunkat. Ajánlunk, összeszervezzük a szükséges technikai feltételeket

Háttér installáció – igényeknek megfelelő háttér megszervezése, kialakítása

Speaker, műsorvezető szervezése

Grafikai tervezés kérhető

Extra szolgáltatások

Promóciós ajándékcsomagok kérésre rendelkezésre állnak

A felvételből rövidfilm készíthető

Zavartalan környezet – biztosan nem éri zavaró hanghatás vagy tűnik fel egy családtag a háttérben

Elkerülheti a privát alkalmazások felugró ablakainak kellemetlenségét

Kiegészítő vendéglátás csomagok kérhetők – kávészünet, ebéd, vacsora csomag

www.facebook.com/showreelguru
✉ info@showreelguru.com
✆ +36 70 4646 336

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Follow by Email
YouTube
Instagram